Cabinet Avocat Makszem Dumbrăveanu, Timișoara

Cabinet Avocat Makszem - Dumbrăveanu, Timișoara

Baroul Avocați Timiș

Excluderea răspunderii si confidențialitatea

Cabinet Avocat, Română Anwalt Rumänien, Deutsch Lawyer Romania, English Cabinet d`Avocat, Français Studio Legale degli Avvocati, Italiano

Cabinetul

Servicii

Mesaj

Contact

Impressum

Protecția datelor

Atragem atenția că transferul de date pe internet, prin e-mail sau prin completarea formularelor in internet, poate prezenta deficiențe de securitate. Protecția absolută a datelor cu caracter personal fată de terți nu e posibila. Garantăm numai tratarea cu confidențialitate a datelor pe care ni le puneți la dispoziție din momentul și pe durata in care ele se afla in posesia noastră. Suntem obligați prin statut sa verificam daca exista un conflict de interese cu alți clienți ai cabinetului nostru sau cu alți avocați care ar putea sa fie deja implicați in cazul Dvs.

Datele cu caracter personal, precum și orice alte date ale Dvs. nu vor fi transferate către terți și nu vor fi folosite in scopuri publicitare.

Prin accesarea paginilor de internet anumite date (data, ora, pagina vizualizata) pot fi inregistrate. Aceste date nu au caracter personal, și sunt anonimizate. Ele sunt utilizate doar in scopuri statistice. Nici aceste date nu vor fi transferate către terți și nu vor fi folosite in scopuri publicitare.

Răspunderea pentru conținut

Informațiile cuprinse pe această pagină sunt destinate utilizarii in scop informativ. Ele nu pot inlocui consultanta juridică sau fiscală acordata in cazuri concrete, in baza unei analize temeinice a tuturor aspectelor. Nu ne asumăm răspundem pentru eventualele prejudicii care ar putea rezulta din luarea unei decizii pe baza informațiilor publicate pe site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica, șterge, actualiza, completa oricănd informațiile, datele si ofertele de pe pagina noastră de internet. Nici una din ofertele de pe pagina noastră de internet nu generează pentru noi obligații contractuale.

Ne străduim să prezentăm informații corecte si actualizate continuu. Cu toate acestea nu răspundem de exactitatea, natura completă sau actualitatea datelor cuprinse pe site.

Răspunderea pentru linkuri externe

Pagina noastră de internet poate cuprinde linkuri către oferte internet ale terților ("linkuri externe"). Pentru conținutul acestora nu ne putem asuma nici o răspundere, intrucăt nu avem nici o influență asupra lor. Pentru conținutul acestora este răspunzător proprietarul sau operatorul paginii de internet. Conținuturile au fost verificate la momentul includerii acestora. O verificare permanenta a conținutului acestora nu e posibila. In cazul in care suntem informați pe orice cale despre inexactități sau încălcări ale normelor legale, linkurile vizate vor fi îndepărtate imediat.

Drepturi de autor

In măsura in care nu se specifică altfel, pagina de internet e proprietatea exclusiva a Cabinetului Avocat Makszem - Dumbrăveanu din Timișoara. Conținutul nu poate fi multiplicat, prelucrat, transmis, salvat, publicat sau comunicat in orice fel. Se permit copii pentru uz personal.

Copyright © 2011 Cabinet Avocatura Makszem - Dumbrăveanu, Avocat Timișoara. All Rights Reserved