Avocat Makszem - Dumbrăveanu, Timişoara, Baroul Timiş

Cabinetul este situat în una din cele mai active zone din Timişoara, pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, lângă Centrul Regional de Afaceri Timiş, Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă CCIAT, Facultatea de Drept şi Sala Olimpia din Timişoara.

Incă de la infiinţare in anul 2005, Cabinetul Avocat Makszem - Dumbrăveanu oferă în Timişoara şi judeţele învecinate, servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

In contextul actual din România, caracterizat printr-o dinamică deosebită şi o neclaritate ce guvernează de cele mai multe ori mediul economic, legislativ şi fiscal, Cabinetul Avocat Makszem - Dumbrăveanu vine în ajutorul clienţilor săi printr-o gama larga de servicii juridice, menţinănd un nivel ridicat al calitatii şi eficienţei, la un raport foarte bun calitate - pret.

Cabinetul de Avocatură Makszem - Dumbrăveanu

Vă stăm la dispoziţie cu servicii de consultanţă juridică şi redactare acte juridice.

Totodată, asigurăm şi reprezentarea clienţilor noştri, atât în fata autorităţilor şi instanţelor din zona de Vest a Romaniei (Timişoara, Arad, Resiţa, Lugoj) cât şi pe intreg teritoriul României.

Pentru realizarea obiectivelor propuse, îmbunătăţim in mod constant modul de lucru, tratăm cu profesionalism orice provocare cu care vă confruntaţi şi căutăm solutia optimă pentru fiecare situaţie.

Atenţia noastra este direcţionată in principal asupra funcţionării în condiţii de eficienţa maximă şi dezvoltarii afacerilor clienţilor noştri. Vă asigurăm de interesul nostru deplin în scopul realizării aceastei misiuni.

Avocat Makszem - Dumbrăveanu

vă oferă serviciile juridice şi în limbile engleză, germană, franceză şi italiană.

Vă mulţumim pentru vizită şi asteptăm să ne contactaţi!